Over ons

Mr. B.F. (Björn) Offerhaus

Bestuurder

Mr. B.F. (Björn) Offerhaus

Na zijn studie rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heeft Björn (1969) ruim 10 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt, zowel aan de kredietverleningskant, als aan de beleggingskant waar hij DSI geregistreerd senior beleggingsadviseur werd. Uiteindelijk was Björn als General banker bij MeesPierson, verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe grote cliënten. Het ondernemersbloed begon te kriebelen en in 2006 is Björn zelfstandig gaan ondernemen. Daarbij is hij voornamelijk gaan adviseren aan en investeren in vastgoed en biotechnologie gerelateerde bedrijven en heeft hij ook zelf een vastgoed portefeuille opgebouwd. Björn is sinds de oprichting van Liesker Procesfinanciering in 2011 als Senior Advisor betrokken geweest. Sinds 2015 is hij bestuurder van (elk van de) Litifunds.

J. (Jan) Boer

Jan Boer (1957) heeft zijn hele carrière in het bankwezen gewerkt bij één van de Nederlandse grootbanken. Laatstelijk werkte hij in bijzonder beheer bij het herstructureren en afwikkelen van grote bedrijfsmatige kredieten. Hij heeft zeer veel ervaring het analyseren en beheersen van risico’s. Jan heeft Liesker Procesfinanciering in 2018 leren kennen en is sinds 2023, gezamenlijk met Björn, bestuurder van de diverse Litifunds.

J. (Jan) Boer

Bestuurder

Het bestuur staat onder toezicht van de Stichting Obligatiehouders. Bestuurder van de Stichting is de heer:

S. (Stan) Gielen

Stan is een ervaren breed opererende bestuurder en toezichthouder.
Als bestuurder van de Stichting houdt hij toezicht op het bestuur van Litifund.
Daartoe worden ieder kwartaal vergaderingen gehouden ter kantoor van Liesker Procesfinanciering.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Obligatiehouders

Obligatiehouders van Litifunds zijn beleggers die in tranches van tenminste € 20.000,- op obligaties inschrijven bij de lancering van een Litifund...

Risicomanagement

Het downside-risico van de investeringen van Litifund wordt op de volgende manieren beheerst...

Procesfinanciering

Procesfinanciering kan een goede oplossing bieden...

Contact

Wilt u op de hoogte blijven? Weten wanneer een nieuw Litifund gelanceerd wordt?